Starters

Voor de startende ondernemer heeft Administratiekantoor Het Blek een startertraject opgezet. Hierbij is vooral van belang de samenwerking voor het opzetten van een goed ondernemingsplan. Uitgangspunt hierbij is de ondernemer die zijn eigen weg zoekt en vindt. Zijn verhaal vormt de basis voor het financiële gedeelte binnen zijn plan. Het Blek vertaalt zijn verhaal in bruikbare cijfers.

Daarnaast zorgen wij voor de noodzakelijke aanmeldingen, welke voor uw onderneming van toepassing zijn, zoals inschrijving KvK, aanmelding belastingdienst, bedrijfsvereniging, pensioenfonds enz...

Een startende ondernemer beschikt in de meeste gevallen niet over voldoende startkapitaal. Een goede begeleiding naar kapitaalverstrekkers is derhalve cruciaal. Ook na de start blijft dit een belangrijk aandachtspunt, waar wij voor de nodige feedback kunnen zorgen. Administratiekantoor Het Blek zal u die begeleiding geven die u wenst!

Uiteraard willen wij dat u slaagt als nieuwe speler op de markt. Daar zullen wij onze uiterste best voor doen! Om te beginnen hebben wij daarom hele voordelige startertarieven die u zullen aanspreken.

Het Blek hanteert zeer voordelige startertarieven.

Interesse?! Neem dan gerust contact met ons op.