Logo Administratiekantoor Het Blek - Zelhem

Voor bedrijven

Bij ondernemen komt veel kijken. Je wilt je graag bezig houden met de dingen waar je goed in bent. Bouwen, maken, verkopen, mensen helpen, noem het maar op. De administratieve rompslomp die bij het ondernemen hoort, is echter vaak lastig en tijdrovend.

Administratie voor bedrijven

Administratiekantoor Het Blek in Zelhem is de administratieve specialist die u veel administratieve zorgen uit handen kan nemen. Wij zijn er voor MKB en ZZP-ers en wij nemen graag de zorgen over uw administratie, jaarrekening, uw belastingaangiften: BTW, inkomstenbelasting, salarisadministratie, etc. uit handen. Dat doen we op de manier die Administratiekantoor Het Blek uniek maakt, namelijk samen met u! U geeft aan wat u zelf wel wilt en kunt en wij vullen u aan. Administratieve ondersteuning op maat! Op die manier wordt ondernemen weer leuk!

Als ondernemer wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom werken wij met op maat gemaakte abonnementen, waarbij op voorhand goede afspraken worden gemaakt. Dat is wel zo fijn om te weten. We maken gebruik van de nieuwste softwarepakketten, waardoor we snel documenten met u kunnen uitwisselen. Op die manier blijft u op de hoogte, zonder dat u zich druk hoef te maken.

Met Administratiekantoor Het Blek aan uw zijde wordt ondernemen weer leuk en houdt u meer tijd over voor de dingen die belangrijk voor u zijn.

 

Contact

Administratiekantoor Het Blek
Dr. Grashuisstraat 8
7021 CL Zelhem
T: 0314 - 760 056
E: info@hetblek.com
W: www.hetblek.com
Logo Exact Online

Administratiekantoor Het Blek maakt gebruikt van Exact Online. Heeft u van ons inloggegevens ontvangen? Gebruik dan onderstaande link om in te loggen.

Inloggen Exact Online