Logo Administratiekantoor Het Blek - Zelhem

Voor particulieren

Voor u als particulier is de fiscale regelgeving, net als bij een ondernemer, de laatste jaren steeds complexer geworden.

Administratie voor particulieren

Jaarlijks ploft de beruchte blauwe envelop op de deurmat en dat zorgt voor veel particulieren voor de nodige hoofdbrekens. Ieder jaar zijn er weer wijzigingen en daardoor wordt het er niet leuker op, maar zeker ook niet makkelijker. Daarom neemt Administratiekantoor Het Blek u de administratieve zorg graag uit handen. Daarnaast zijn er verschillende toeslagen waar u mogelijk recht op heeft. Wij kijken graag met u of hier financieel voordeel te behalen valt voor u.

Administratiekantoor Het Blek in Zelhem biedt particulieren de mogelijkheid om, tegen scherpe tarieven, ons uw aangifte te laten doen. U bent er verzekerd van dat de aangifte correct ingevuld wordt en dat u geen geld laat liggen! Dat zijn dingen waar u blij van wordt: geen zorgen meer en een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat uw administratie geregeld is.

  • Aangifte inkomstenbelasting, voor zowel u als uw partner
  • Aanvraag huurtoeslag, zorgtoeslag, kindertoeslag, kinderopvangtoeslag
  • Uw tussenpersoon voor uw vragen met de Belastingdienst

 

Contact

Administratiekantoor Het Blek
Dr. Grashuisstraat 8
7021 CL Zelhem
T: 0314 - 760 056
E: info@hetblek.com
W: www.hetblek.com
Logo Exact Online

Administratiekantoor Het Blek maakt gebruikt van Exact Online. Heeft u van ons inloggegevens ontvangen? Gebruik dan onderstaande link om in te loggen.

Inloggen Exact Online